Dumbbells/rekken - Gorillasports.nl Fitness

Published Sep 17, 20
4 min read

Gorillasports Deal: Maak Je Thuisgym Helemaal Af Met Een halterbank Set

Een Taurus halterbank biedt de sporter hetgeen wat belangrijk is bij de krachtsport: prestatie. Taurus halterbanken voldoen aan de hoge eisen, omdat constant nieuwe innovaties en optimalisaties worden gecombineerd met het design en de functie van de bank. Het resultaat is gebruiksvriendelijkheid met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Een Taurus halterbank belooft voor je eigen fitnessruimte en voor professioneel gebruik in de studio langdurige houdbaarheid, ook bij intensief gebruik van zware gewichten.

Op een positief ingestelde halterbank zou je tijdens het bankdrukken heel doelmatig de bovenste borstspieren kunnen trainen. Op een negatief ingestelde halterbank kun je tijdens het bankdrukken optimaal de onderste borstspieren trainen. De halterbanken van het merk Taurus zijn onverwoestbare vlakke trainingsbanken. Een vaste vlakke bank is ideaal geschikt voor de sporter met ambitie, iemand die van een halterbank veel eist.

Bespaar geld bij de aankoop van een nieuwe halterbank met gewichten bij Taurus. Ons team, bestaand uit sportwetenschappers, concurrerende sporters en service-technici met veel ervaring, test de artikelen uitgebreid in verschillende categorieën - goede halterbank set waar?. Met het gorillasports.nl testoordeel kun je de producten makkelijk met elkaar vergelijken en het geschikte toestel voor je training vinden.

Waar Kun Je Online Voordelig Fitness Artikelen KopenFitness En Workout Artikelen Kopen?

vlakke en schuine trainingsbanken), de kwaliteit van de stoffering maar ook leuke extra's zoals de Biceps-Curlpult, Transportrollen of Liftgrips. Verder beschikken sommige apparaten over een geavanceerde trainingsmodule zoals geïntegreerde of vrije halterhouders incl. korte halters en een lange halterstang in een set. Het trainingscomfort is bij goed uitgeruste halterbanken zeer hoog.

Verder wordt er rekening gehouden met het eigen gewicht, het standoppervlak en de algehele afwerking. Een stabiele halterbank staat garant voor veiligheid en een lange levensduur, ook bij intensief gebruik met zware gewichten. Er is een ruime keuze van oefenmogelijkheden voor de verschillende delen van het lichaam. Verstelbare apparatuur met verschillende trainingsmodulen bereiken hierbij goed resultaat.

fitnessbank - Gorillasports

Ook de eigenschappen van het instelmechanisme worden bij de evaluatie meegenomen. De verstelbaarheid biedt meer variatie tijdens je workout. Correcte houding optimaliseert de beweging en voorkomt blessures.

Bij gorillasports.nl is er altijd een halterbank die perfect past bij jouw krachttraining. Maak de keuze uit; thuis gebruik, intensief thuisgebruik, semi professioneel en professioneel gebruik. halterbank set. Om de keuze voor de perfecte zo goed mogelijk te kunnen maken geven wij antwoord op de volgende vragen: Wil je direct informatie over een specifieke halterbank? Neem dan contact op via de chat of bel naar +31 (0)77 – 321 10 75 De meest bekende oefening met een halterbank is het bankdrukken, ook wel de bench press genoemd.

Stel de fitness bank volledig horizontaal in en ga hier op liggen. Pak de stang minstens 10 tot 15 centimeter breder dan de schouders vast. Zet de benen zo ver mogelijk uit elkaar, dit zorgt voor meer stabiliteit. Laat hierna de halterstang met gewicht naar je borst zakken. Op het moment dat de halterstang de borst raakt duw je deze met volle kracht naar boven.

De snelheid naar boven is bij iedereen verschillend. Het doel is een zo groot mogelijke explosieve snelheid te bereiken - goede halterbank set waar?. Een andere mogelijke training op de halterbank is de incline press. Dit is volgens velen dé manier om de bovenkant van de borstspieren af te trainen. Doordat er een hoek in de oefening zit, ligt de nadruk meer op de bovenste borstspieren dan bij de vlakkere bankdruk oefening.

Echter zal je in het begin merken dat deze oefening zwaarder is doordat er meer focus ligt op een en dezelfde spiergroep. Dit zijn slechts 2 voorbeelden van de vele mogelijke oefeningen die gedaan kunnen worden op een halterbank. De workouts zijn zeer divers te houden doordat er in combinatie met een halterstang en dumbbells veel verschillende spiergroepen te trainen zijn.

fitnessbank - Gorillasports

Hoogwaardige Fitnessapparatuur Van GorillasportsGoedkope Fitness Apparatuur - Gorillasports

Is de halterbank voor zien van een leg curl is dan zijn ook de spiergroepen uit de benen te trainen (goede halterbank set waar?) (fitnessbank kopen). Een halterbank in combinatie met een halterstang en dumbbells is daarom een krachtapparaat waarmee bijna het gehele lichaam te trainen is! Wat de beste halterbank is op dit moment hangt er af van het trainingsdoel.

Deze halterbank is met gewichten te belasten tot maar liefst 280 kilo! Ideaal om jouw halterbank mee aan te vullen zijn de haltersets die wij voor je samen gesteld hebben. Zo heb je in één pakket direct een halterstang en halterschijven met korting! Er zijn op de gorillasports.nl website zowel pakketten met 30mm haltersets beschikbaar, als olympische 50mm haltersets.

More from Dames

Navigation

Home

Latest Posts

Beste Trilplaat In 2022 Kopen

Published May 06, 22
6 min read

Edelstenen

Published Apr 30, 22
6 min read

Padelbaan

Published Apr 29, 22
6 min read